Softcups

Voor wie zijn steroïden pillen bedoeld?

capsules met hormonenSteroïden zijn vooral bedoeld voor mensen die de tijd zullen nemen om ze goed te leren kennen en ze op een verantwoordelijke manier willen gebruiken. Vroeger, een paar decennia terug, werden steroïden vooral gebruikt om uit te blinken in bodybuilding wedstrijden.

Om te concurreren moest je steroïden gebruiken, omdat spieren met zo’n lage lichaamsvet behouden is op een natuurlijke manier niet zo makkelijk te doen en steroïden waren gewoon in, bij beginnende bodybuilders.

Vandaag de dag, worden steroïden door veel verschillende soorten mensen gebruikt. Het aantal verschillende steroïden die je op de markt kan vinden reflecteert dat. Tegenwoordig worden anabole steroïden regelmatig gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Toch, als je nog geen 21 jaar bent, kun je beter steroïden vermijden tot je ouder wordt. De voornaamste reden is dat steroïden, wanneer ze te vroeg in het leven worden ingenomen, een gezonde groei van de gebruiker kunnen verhinderen.

Steroïden kunnen je groeischijven vroegtijdig doen sluiten en dit kan groeiproblemen veroorzaken, zowel in de hoogte als in de breedte.

Je kan ook beter wachten met steroïden als je voor het eerst serieus begint te trainen. Wanneer je niet gewend bent met diëten en trainen, kun je beter je lichaam eerst laten wennen aan je nieuwe levensstijl voordat je steroïden gaat gebruiken.

Meteen starten met een cyclus kan misschien verleidelijk zijn, maar je zal zien dat je betere resultaten krijgt indien je wacht tot je je lichaam beter hebt leren kennen.

 

Steroïde cycli voor beginners

anabolen schemaOm je steroïde cyclus op z’n best uit te voeren, moet je eerst weten hoe je steroïden moet innemen.

Steroïden neemt je niet in zoals je bij vitaminen doet.

Op het moment dat je met steroïden begint, bepaal je een periode die cyclus wordt genoemd.

Een cyclus is net zoiets als een dieetplan en lijkt ook op een medicijnschema.

De cyclus houdt in welke steroïden je inneemt, de mogelijke andere supplementen die je gebruikt, wanneer je ze inneemt en voor hoe lang.

Je zal, bijvoorbeeld, een lijst moeten maken van alle steroïden en supplementen die je per dag gaat innemen, gedurende een periode van 8 tot 10 weken.  Het aantal weken dat je de steroïden inneemt wordt officieel aangeduid als je cyclus.

Laten we zeggen dat je begint met 10 mg Dianabol per dag. Tijdens je cyclus kan deze dosering toenemen of gelijk blijven, afhankelijk van wat je doelen zijn.

De cyclus moet uniek zijn en gericht op je fitness doelen. In je eerste cyclus kan je wat uitproberen en je kan leren van eventuele fouten. Elke steroïdengids voor beginners zal je vertellen dat dit okay is.

Je doet dit omdat je, indien en zodra je nadelige bijwerkingen begint te constateren, de dosering kan aanpassen, helemaal stoppen of een ander middel proberen.

 

 

Waar kun je anabole pillen kopen?

 

Steroïden voor oraal gebruik vind je op verschillende plaatsen, afhankelijk van de juridische status van steroïden in het land waar je woont.

Als gebruik en invoer van steroïden legaal is in je land, dan kan je ze vaak online vinden en bestellen.

Heeft je land steroïden verboden, dan ben je gedwongen, om ze te krijgen, om ondergronds te gaan zoeken. Verder zijn laboratoria die steroïden produceren niet echt moeilijk te vinden. Je kan gewoon op internet zoeken.

Vergeet niet dat in een aantal landen, zoals bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland, zowel verkoop als productie van steroïden zwaar in de gaten worden gehouden en je loopt een grote risico als je probeert ze te kopen.

Afhankelijk van welke steroïden ze gebruiken, voor een post cyclus therapie om te herstellen van hun steroïde cyclus, wenden beginners en ervaren steroïden gebruikers zich tot drugs zoals Nolvadex (Tamoxifen).

Middelen zoals Nolvadex helpen de natuurlijke aanmaak van testosteron stimuleren en zijn legaal te krijgen op de markt.

Het zijn populaire drugs die je gebruikt na afloop van de eerste cyclus om de natuurlijke productie van hormonen te helpen herstellen.

Over steroïden voor beginners is een hoop te leren. Deze is een eenvoudige gids, maar het kan je hopelijk helpen om meer te begrijpen over de verantwoordelijkheid die je hebt, als potentiele steroïden gebruiker, tegenover je eigen lichaam.

Bronnen

https://steroidly.com/nl/bodybuilding-steroids-for-beginners/
https://www.anabolenkuurkopen.com/pillen/
https://vicesports.nl/we-spraken-een-bodybuilder-die-stilletjes-steroiden-gebruikt/